zaterdag 8 oktober 2022

Kerkje op de Heuvel: Rondje met Pit

Datum: 
 zaterdag 8 oktober 2022
Tijdstip: 
 10:00  - 15:00

De Stichting Kerkje op de Heuvel doet dit jaar mee met de actie Kern met Pit. Het doel: de biodiversiteit rond het kerkje verhogen en de omgeving aantrekkelijker maken voor buurtbewoners  en bezoekers.
In april werd een groot perk ingeplant, in mei werd 160 m2 ingezaaid met een bloemenmengsel en werden insectenhotels gebouwd en geplaatst. In oktober gaan de bloembollen van stinzenplanten de grond in .

Op 8 oktober  is de dag van Rondje met Pit. Deelnemers kunnen dan elkaars initiatieven bekijken/bezoeken. U bent van harte welkom op de heuvel in Heelsum.  Het kerkje is die dag open van 10.00 tot 15.00 uur. Geregeld zal het monumentale orgel bespeeld worden. De vrijwilligers laten u graag zien wat er gerealiseerd is, mogelijk kunt u zelf wat stinzenbollen planten. Al eerder was er een oproep om uw mooiste GROEN-/NATUUR  foto in te zenden. Hebt u nog recente foto’s? Stuur ze op! Een selectie wordt tentoongesteld in het kerkje,  zodat deze op 8 oktober te bekijken zijn. De koffie etc.  staat de hele dag klaar.

FOTO’S …….. DOE MEE …… STUUR IN …….. FOTO’S …….. DOE MEE …….. STUUR IN vóór 1 oktober naar:   informatie@kerkjeopdeheuvel.nl m. v. v.  naam fotograaf en onderwerp afbeelding.
 

terug