Programma vrijdag 24, zaterdag 25
en zondag 26 september

 Vrijdag 24 september 

Avondje sportief!

Kom gezellig een avondje sporten. Als team bezig zijn, verbindt. Samen fit het nieuwe kerkseizoen in! We spelen verschillende spellen. Bekende, zoals volleybal of zaalhockey en onbekende spellen. De spellen zijn leuk voor iedereen van jong tot oud en van niet-sporter tot supersportief.  Het gaat vooral om gezelligheid en plezier! En uiteraard een beetje bewegen. En... ook supporters zijn van harte welkom!


Praktische informatie

  • Vrijdag 24 sep • 19.30 - 21.30 uur
  • Plaats: Doelum
  • Voor wie: iedereen
  • Aanmelden: Individueel of als team tot 20 september bij Jannet van Deelen bij voorkeur via e-mail  of 0317-31 92 64. We maken teams op de avond zelf.
 

 Zaterdag 25 september 

De Kunstkelder speelt @OasiëDe Kunstkelder presenteert met veel plezier de musical @Oasië. Waarin de krankzinnige Sul, de sultan van het land, diep in de put zit omdat zijn vrouw is verdwenen is, en dat vlak voor het 500-jarig jubileum van Oasië.

De KunstKelder is één van de clubs van de JeugdCentrale. Iedere vrijdagavond oefenen kinderen van 8 tot 14 jaar aan een musical. (voor meer informatie www.indekelder.nl)


Praktische informatie

  • Zaterdag 25 sep • 19.00 uur
  • Plaats: kerk, Utrechtseweg 93 Renkum
  • Voor wie: vanaf 4 jaar
  • Aanmelden voor de voorstelling: Ja, als je 13 jaar bent of ouder. Bij voorkeur met het online aanmeldformulier of via e-mail.
 

 Zondag 26 september 

Eredienst: van U is de toekomst

We vieren dat het kerkelijk seizoen weer start gaat. Het thema van dit jaar is ‘van U is de toekomst’. In deze dienst zullen onze beide predikanten voorgaan.


Startzondag-activiteiten

Na de dienst is er koffie/thee of fris met iets lekkers. Doe daarna mee met activiteiten in en om de kerk. En we verklappen het alvast. We sluiten de zondag af met broodjes en ‘wondersteensoep’ (zie hieronder). Ook als je niet naar de kerkdienst kunt komen, ben je meer dan welkom bij de activiteiten.


Praktische informatie

 

Samen ‘Wondersteensoep’ makenWeet je nog de kerkdienst van 6 juni, het verhaal van de Wondersteensoep? Je kunt het verhaal nog beluisteren via Kerkomroep (vanaf minuut 29.20). Er is een dorp waar mensen weinig te eten hebben en er komt een hongerige vreemdeling. De vreemdeling gaat soep koken met een wondersteen. Dankzij het kleine beetje eten dat de mensen nog in hun tuintje hebben en bijdragen aan de soep, wordt het een heerlijk maal voor iedereen.

Wat de mensen in dat verhaal kunnen, kunnen wij in Renkum-Heelsum misschien ook wel. Als iedereen die naar de kerkdienst komt een ingrediënt voor soep meeneemt (of vooraf brengt als je de dienst niet bijwoont) kunnen we daar na de dienst een paar pannen soep van koken voor bij de lunch. Bijvoorbeeld een ui, stukje prei, wortel, tomaat, paprika, courgette, (stuk) pompoen, aardappel, beetje selderij, peterselie, bieslook, (kruiden)bouillonblokje(s), pakje kookroom (maar geen vlees!)
 
terug