Startweekend 23-25 september

In het weekend van 23-25 september starten we met elkaar het nieuwe kerkelijk seizoen. Het landelijk thema is ‘Aan tafel!’ en iedereen is van harte uitgenodigd deel te nemen aan de activiteiten die we voor de gemeente organiseren.

Samen sporten, eten en vieren

Het startweekend begint op vrijdagavond in de gymzaal van Doelum om 19.00 uur met de traditionele sportavond, georganiseerd door Rock Solid. Jong en oud zijn van harte uitgenodigd!

Daarna gaan we op zaterdagavond samen aan tafel, tijdens een zogenaamde ‘potluck’-maaltijd. Dat wil zeggen: we nemen allemaal iets mee om dat met elkaar te delen, bijv. een (pasta)salade, een hartige taart, fruit(salade), bladerdeeghapjes, sandwiches (geen gerechten die opgewarmd moeten worden). Deze maaltijd is in de Spreng, bij de kerk aan de Utrechtseweg. We starten om 17.00 uur met een drankje en om ongeveer 18.00 uur gaan we aan tafel.

Op zondagochtend zullen onze predikanten samen de kerkdienst leiden, in de kerk aan de Kerkstraat. Hierna is opnieuw gelegenheid om samen aan tafel te gaan, dit keer voor koffie/thee met iets lekkers.

Fijn als je meedoet

Voor de sportavond en de maaltijd is het fijn als u/jullie zich aanmelden, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Wilt u dit doen vóór 12 september?

  • Dat kan met het papieren formulier in Samenklank. Geef het ingevulde formulier af in de kerk aan de Kerkstraat (download het formulier hier als PDF)
  • of mail de gegevens naar: startweekend
  • Of gebruik het online formulier op deze website