Welkom, de zomerkerk is open!

Vorig jaar was Zomerkerk een droom. Dit jaar is ‘open kerk’ in de zomer gelukkig werkelijkheid. Daar zijn we daar erg blij mee en hopelijk jij ook. Wees welkom in de kerk aan de Utrechtseweg van 4 juli tot 29 augustus. Er is muziek, koffie of thee. Uiteraard staat ook een goed gesprek op het menu, als je dat wil.
  • Op donderdagmiddag (15:00 uur – 17:30 uur) e
  • zondagmiddag (11:30 uur – 15:00 uur).
Lees meer

Welkom in de kerk: meer ruimte voor het gemeenteleven

Met ingang van zaterdag 26 juni jl. heeft de rijksoverheid opnieuw versoepelingen doorgevoerd in de Covid-19 maatregelen. Hierdoor ontstaat er ook ruimte voor kerkdiensten. Gemeentezang, ontmoeting en koffiedrinken na de dienst worden ook weer mogelijk. De kerkenraad is verheugd dat we ook in onze kerk met beleid en gezond verstand weer stappen kunnen zetten om het gemeenteleven meer ruimte te bieden. Daar hebben we samen met verlangen naar uitgezien!. Lees meer

Lintje voor Bernard van Beek

Ons gemeentelid Bernard van Beek heeft vandaag van Burgemeester Agnes Schaap vernomen dat hem een Koninklijke onderscheiding is verleend. Hij zal het lintje woensdag 28 april op het gemeentehuis in ontvangst nemen. De onderscheiding is verleend voor zijn jarenlange maatschappelijke inzet. De vele actieve functies en rollen in het lokale en regionale kerkenwerk zijn daar een voorbeeld van. Namens de kerkenraad is Bernard gefeliciteerd en heeft een bos bloemen ontvangen.

Voor meer informatie zie het artikel op RenkumNieuws

 

Paaskaars 2021: 'Het goede leven - Bloeien in Gods Licht'

De nieuwe Paaskaars die tijdens de viering op Stille Zaterdag (3 april) werd binnengebracht straalt weer. Letterlijk met licht en figuurlijk met een rijke symbiliek, die teruggrijpt op het jaarthema 'Het goede leven - Bloeien in Gods licht'. Lees meer over het verhaal van de kaars.

Intrede ds. Joke Quik-Verweij

Tijdens een bijzondere en feestelijke online dienst is op zondag 14 maart ds. Joke Quik-Verweij verwelkomd als nieuwe predikant in onze gemeente. "Ook hier heten we je welkom met een hart", aldus voorzitter Willemijntje Klein in haar openingswoord. lees meer