Doe je ook (weer) mee?

Alle medewerkers die in de afgelopen jaren hebben meegewerkt aan de Bazaar van Hervormd Renkum, De Herfstmarkt van de Gereformeerde kerk en de Snuffelmarkten van Hervormd Heelsum krijgen via de email een uitnodiging.
 
Ook nieuwe medewerkers welkom!
En ook als je nieuw bent of langer geleden hebt meegedaan, ben je van uiteraard van harte welkom om mee te helpen bij het organiseren vooraf, tijdens de bazaar en na afloop met opruimen.
Zo hebben we tijdens de bazaar veel mensen nodig om te helpen op de kramen en bij de activiteiten. Het evenement begint op vrijdag om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Daarna maken we alle kramen leeg en richten ze op zaterdagmorgen weer in. Dan beginnen we weer om 10.00 uur tot de afsluiting om 15.30 uur.

Volop keus aan activiteiten 
Je hebt keus uit verschillende activiteiten zoals de catering, de boekenmarkt, het Rad van Avontuur, barbecue en verschillende kramen waaronder: kleding, speelgoed, tassen & sieraden, bloemen & planten, oliebollen, curiosa, handwerk, elektrische apparaten en rommelmarkt-spullen.
 
Geef je op en je voorkeur door
Sjanie Koelewijn en Jojanneke van der Molen coördineren de inzet van alle medewerkers. Met het aanmeldingsformulier dat zij hebben ontwikkeld, geef je je gemakkelijk op. Hoe eerder we je aanmelding ontvangen hoe sneller we kunnen zien waar we misschien nog extra inzet en mensen nodig hebben.

Bij voorbaat dank voor je deelname en laten we er samen weer een groot succes van maken!
terug