Programma zaterdag 18
en zondag 19 september

 Zaterdag 18 september 

Deze feestdag staat in het teken van verbinden. Binnen de kerk en vooral ook met mensen uit de buurt. De activiteit organiseren we samen met Stichting ‘Buurth’ uit Heelsum en het ‘Huis van Renkum’.

Wandel of fiets een 'rondje om de kerk'

 • 14.00 uur: start van de fietspuzzeltocht. In gemixte teams gaan we samen op pad en doen we leuke opdrachten en lossen vragen op.
 • 15.00 uur: start van de wandelpuzzeltocht. In gemixte teams wandelen we door en om de kerk met onderweg opdrachten en vragen.
 • 16.00 uur: Voel je welkom en laat je verrassen door mooie kunstzinnige en muzikale belevenissen in de kerk. Er is koffie, thee of iets fris voor de fietsers en wandelaars.

Samen eten, samen delen

 • 17.00 uur: Hoe leuk is dat! Nader kennismaken met mensen uit de eigen kring én met (nieuwe) mensen in de buurt! We hopen op een grote opkomst. Ook als je niet hebt gefietst of gewandeld, ben je van harte welkom om mee te eten. 

Het lekkerste eten maak je samen!

Neem jij ook iets lekkers mee voor het buffet? Koud of warm, alles is goed: een (pasta)salade, soep, een paar lekkere broodjes, wraps, gehaktballetjes, kipkluifjes, (hartige) taart, fruit of…
Stichting Buurth zorgt voor versgebakken pizza’s en het Huis van Renkum verrast ons met zelfgemaakte Turkse lekkernijen. Laat bij het aanmelden meteen even weten of je iets meeneemt voor het buffet. Handig om te weten voor de organisatie. Meegebrachte gerechten kunt u afgeven bij de zijzaal van de kerk (Overweide) op zaterdag 18 september tussen 13.30-15.30 uur en tussen 16.30-17.00 uur.

 • 19.00 uur: afsluiting van de dag

Praktische informatie:

 • Zaterdag 18 sep • 14.00 - 19.00 uur
 • Plaats: Kerk, Kerkstraat 7, Renkum
 • Voor wie: iedereen die mee wil doen
 • Wil je erbij zijn? Meld je dan aan! Dat kan tot 8 september en op verschillende manieren:
 
 

 Zondag 19 september 

Eredienst: bedanken en verwelkomen

We nemen afscheid van een aantal ambtsdragers en bedanken hen voor hun inzet. En we verwelkomen nieuwe ambtsdragers. Ook nemen we afscheid van Rien Capelle als organist en bedanken hem voor zijn jarenlange inzet als organist in onze gemeente.

koffiedrinken en wandeldate

Na de dienst drinken we koffie met wat lekkers en gaan daarna ‘slow-daten’. We nemen de tijd om in tweetallen in gesprek te komen. Met een paar vragen als leidraad kun je samen wandelend of zittend in alle openheid van gedachten wisselen. En elkaar beter leren kennen. Ook als je niet naar de kerkdienst kunt komen, ben je van harte welkom om mee te doen met deze activiteit.

Praktische informatie

 


Pannenkoeken eten en ‘De reis van je leven’

Voor kinderen tot 12 jaar is er eerst een pannenkoekenfestijn (door de pannenkoekenbakkers vanaf 12 jaar). Daarna kun je met de hele familie naar de voorstelling ‘De reis van je leven’ door Poppen&Meer.

Het verhaal in het kort: Benno vindt een oude gids met tickets voor ‘Dé reis van je leven’. Hij neemt Bonnie mee op avontuur. Op hun tocht door de jungle maken ze van alles mee, want het blijkt niet makkelijk te zijn om het smalle pad te volgen. Houden ze vol ondanks gevaren en verdwalen? Het volgen van de gids is belangrijk om de bestemming te kunnen bereiken, maar lezen ze die wel goed? THEMA: GOD WIL JOUW GIDS ZIJN; WIL JE HEM OOK VOLGEN?

Familievoorstelling 'Dé reis van je leven' is een voorstelling van een klein uur met wisselingen van decors, met verschillende kleurbelichtingen, mooie muziek en (lichte) rook- en geluidseffecten. Het is geschikt van jong tot oud vanaf ongeveer 4 jaar.

Praktische informatie

 • Zondag 19 sep • 16.30 - 18.00 uur
 • Plaats: Kerk, Utrechtseweg 93, Renkum
 • Voor wie: jong en oud
 • Aanmelden voor de voorstelling: Ja, als je ouder bent dan 12 jaar. Bij voorkeur met het online aanmeldformulier of via e-mail.


 
terug