Zomerprogramma kinderkerk

In de zomervakantie zijn er voor jullie vier leuke zomer-activiteiten in plaats van de wekelijkse 'gewone' kinderkerk. Doe jij ook mee? Je bent welkom op de zondagen 25 juli, 8 en 22 augustus en op 5 september.


Tijd en plaats
let op: We beginnen elke keer om 12 uur en eindigen om ongeveer 14 uur. Maar... de plek is elke keer anders. Hier lees je meer over het programma en waar in Renkum/Heelsum de activiteiten zijn. We willen ook graag iets doen voor andere kinderen die het minder goed hebben dan de meeste van ons. De eerste activiteit is dan ook gezellige sponsorwandeling. Het is fijn als ieder kind 2,50 euro verzamelt voor stichting Het Vergeten Kind. Meer mag natuurlijk altijd! De kerk verdubbelt het verzamelde bedrag! Voor een lekkere lunch wordt gezorgd.
  • Start: Kerk aan de Utrechtseweg
  • Eind: Vosheuvel bij het Kerkje op de Heuvel in HeelsumWe gaan lekker spelen met water. Neem badkleding mee of trek kleren aan die vies  mag worden. Vergeet ook je handdoek niet. Voor een lekkere èn leuke lunch wordt gezorgd.
  • Locatie: Vosheuvel bij het Kerkje op de Heuvel in HeelsumWe gaan op speurtocht in het bos bij Oranje Nassausoord. Jullie mogen deze keer zelf een gevulde lunchtrommel meenemen.
  • Locatie: Verzamelen bij parkeerplaats tegenover de Ommuurde TuinOm de vakantie goed af te sluiten en terug te kijken op een bijzonder schooljaar, organiseren we op de laatste vakantiedag een gezellige picknick. We zijn benieuwd naar jullie vakantieverhalen! Uiteraard wordt voor de lunch gezorgd!
  • Locatie: Vosheuvel bij het Kerkje op de Heuvel.

Doe mee en meld je aan!
Het is fijn als je je van te voren aanmeldt! Dan weten we op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. Doe dat steeds uiterlijk op de donderdag vóór de activiteit. Vind je het leuk om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen? Wij ook! Het is fijn als je even laat weten dat je iemand meeneemt, dan kunnen we daar ook rekening mee houden.

Aanmelden voor de activiteiten ontvangen we graag graag per e-mail.

Wij hebben er heel veel zin in en hopen jullie op de activiteiten te zien!

Coördinatie Kinderkerk
Wilma en Evelien


PS. Bel ons gerust als er nog vragen zijn.
  • 06 - 46 08 58 26 (Wilma)
  • 06 - 13 99 44 33 (Evelien)


 
terug