Fusie protestantse gemeenten in Renkum en Heelsum een feit

Handtekeningen gezet 
Door alle coronamaatregelen moest het zetten van de handtekeningen plaatsvinden op gepaste afstand en met maximaal zes personen. De eer viel te beurt aan het nieuwe moderamen en de scheidend voorzitter van Hervormd Renkum. De overige voorzitters (preses) en secretarissen (scriba’s) hadden al eerder een volmacht afgegeven. Op de foto’s zie je de vertegenwoordiging een handtekening zetten.


V.l.n.r: Jan van Silfhout (scheidend voorzitter Hervormd Renkum), Willemijntje Klein (voorzitter kerkenraad),  Ebertine Jurrius (assessor moderamen en diaken), Ton de Roos (Scriba), Alexander van de Pol (assessor moderamen en voorzitter College van Kerkrentmeesters), ds. Wouter Koelewijn. 


Het tekenen van de akte. Van linksboven met de klok mee: Willemijntje Klein (voorzitter kerkenraad), Jan van Silfhout (scheidend voorzitter Hervormd Renkum), notaris mr. Bahlman, Alexander van de Pol (assessor moderamen en voorzitter College van Kerkrentmeesters), Ton de Roos (Scriba), Ebertine Jurrius (assessor moderamen en diaken). 

Fusiedienst
Op 3 januari was er tijdens de online kerkdienst aandacht voor dit heugelijke feit! Helaas was het door alle coronamaatregelen beperkt. Ondanks de beperkingen waren er zoveel mogelijk mensen 'bij' via een foto- en
wensengalerij van gemeenteleden . 

Later dit jaar, als het weer kan, willen we de fusie uitgebreider feestelijk vieren.
terug